Opinie

custom logoBiznesMentorBiznesMentor
5 Stars - Based on 48 User Reviews
google logofacebook logo

Jeżeli masz pytania dotyczące współpracy – zadzwoń do nas.

(+44) 079 857 909 83
pon – pt godz. 12.00 – 20.00
zleceniabudowlaneUK@op.pl
lub info@biznesmentor.co.uk

Opinie Klientów o Usługach BiznesMentor

O jakości naszych usług niech świadczą opinie wystawione bezpośrednio przez naszych Klientów:

Wszystkie  publikowane feedbacki są od osób, które skorzystały przynajmniej z jednej z usług oferowanych przez Biznes Mentor.

Ze względu na tajemnicę handlową i interes firm, z którymi pracujemy, nie publikujemy tu pełnych danych. Jeżeli chcesz zweryfikować nasze referencje lub kompetencje  poczytaj nasze opinie na https://www.facebook.com/pg/BiznesMentor/reviews
lub skontaktuj się z nami telefonicznie 079 857 909 83.

Co jakiś czas będziemy dodawać tutaj nowe wpisy.

With a clear conscience I can recommend BuznesMentor and Mr. Piotr, a very professional man. Thanks to Mr. Piotr, I gained a lot, very easy communication. I highly recommend this company.
Marta Lesniak-Zawadzka Avatar
Marta Lesniak-Zawadzka
08/10/2022
BiznesMentor was a life changing experience. Flawless communication, help in every single aspect, patience and experience of Piotr were priceless for my company. Highly recommended!
Kasia Prywatnie Avatar
Kasia Prywatnie
27/04/2021
Piotr pomógł mi w wielu rzeczach, czasami jest ciezko ocenic co powinno sie robic a czego nie. On mi uswiadomil dokladnie na czym powinnam sie skupiac a najwazniejsze pomogl mi zrozumiec jak szprzedawac z czym bylo mi ciezko. Komunikacja byla tez bardzo dobra, zawsze odpowiadal bardzo szybko na moje smsy czy na emaile. dziekuje bardzo, juz sie nie moge doczekac co sie stanie przez nadvhodzacy czas.
Paula Sawicka Mrsph Avatar
Paula Sawicka Mrsph
23/04/2021
Biznes Mentor,przede wszystkim odmienił moje życie Nabrałem pewności siebie Najbardziej pomocne było dla mnie wprowadzenie mnie w świat dużych możliwości pozyskiwania klientów, współpracy z innymi ludźmi i firm. Polecam Piotra i jego firmę ma wiedzę której nikt nie znajdzie na ulicy. Jestem bardzo zadowolony i nie żałuję, pieniądze zapłaciłem z radości serca. Piotr posiada ogromny talent i wiedze. Polecam Piotra i jego firmę z całego serca. Jeśli chodzi o wykorzystanie potencjału jaki mi został dostarczony,to jest w pełni możliwości pozyskiwany .
Jarosław Augustyniak Avatar
Jarosław Augustyniak
22/04/2021
Współpraca z Biznes Mentor to czysta przyjemnosc. Pełen profesjonalizm, ogrom wiedzy przekazany w prosty sposób, wsparcie na kazdym kroku nawet po wielu miesiacach od zakonczenia projektu. Dostałam od Pana Piotra Swietnie dopracowany sklep internetowy z pełnym przeszkoleniem jak go uzywać. Wszystko zawsze na czas, odpowiedz na kontakt zawsze ekspresowa. POLECAM na 100%
Marta Ożdżyńska-Pożoga Avatar
Marta Ożdżyńska-Pożoga
08/10/2020
Rozpoczęcie współpracy z Biznes Mentor było Naszą najlepszą inwestycją. Profesjonalizm Pana Piotra sprawił, że Nasz biznes nabrał rozpędu. Wszystko zawsze na czas, idealny kontakt, pomoc w każdej sytuacji, ogrom wiedzy przekazany w bardzo prosty sposób, stały dostęp do zleceń. GWARANCJA SUKCESU Z BIZNES MENTOR
Artur Pożoga Avatar
Artur Pożoga
10/02/2020
Pragnę podkreślić pełen profesjonalizm i dyspozycyjność kierownictwa firmy Biznes Mentor, które dba o wizerunek mojej firmy. Firma jest uczciwa, komunikatywna, dyspozycyjna, gotowa do podejmowania prac dodatkowych. Dzięki temu współpraca przebiega bez zastrzeżeń. Z uwagi na szeroki zakres prac, wysoki poziom świadczonych usług oraz terminowe i nie budzące żadnych uwag z mojej strony ich wykonanie, polecam firmę Biznes Mentor do realizacji zadań w podobnym zakresie.🏦📊🏆
Wojciech Jozwa Avatar
Wojciech Jozwa
27/01/2020
The training I got is invaluable to me now in daily operations, in my current business and I am certain I will use it in future ones too. I can now grow my company, and pass tested tips and advice to my family and friends to help their businesses too. Thank you Biznes Mentor. Highly recommended!!
Joanna T Avatar
Joanna T
20/01/2020
Na początku trochę sceptyczny i pełen obaw ale współpraca z Panem Piotrem przerosła moje oczekiwania ,pełen profesjonalizm i gwarancja sukcesu
Sławek Pudło Avatar
Sławek Pudło
20/12/2019
Zdecydowanie polecam wspolprace z Biznes Mentor, Piotrek ma bardzo fajna wiedze, ktora przede wszystkim umie przekazac dalej. Super, ze zawsze zacheca do samodzielnego dzialania i zawsze jest ,,pod reka,,kiedy tylko potrzebujemy pomocy.
Magdalena Mucus - Iterman Avatar
Magdalena Mucus - Iterman
02/05/2019
The skills I learned during my training with business are invaluable. I can now use it daily in my business, help my family and friend with tested tips and advice, as well as use it in any business in future. Highly recommended!!! Thank you Biznes Mentor
Joanna Trew Avatar
Joanna Trew
02/05/2019

Z czystym sumieniem polecam firmę Biznes Mentor !!!
Mieliśmy obawy przed skorzystaniem z usług, myślę ze większość osób może je mieć.
Musze zapewnić ze to rzetelna, konkretna pomoc w znalezieniu zleceń i nie tylko.
Dzięki panu Piotrowi zyskaliśmy bardzo dużo.
Świetnie wykonana przejrzysta strona www wielokrotnie już nasi klienci byli pod jej wrażeniem, oryginalne logo firmy oraz dostęp do wielu zleceń.
Dziękujemy za pomoc w rozwoju naszej firmy !

Naciśnij tutaj aby zobaczyć orginalny wpis

Beata Z.

Jestem pod wrażeniem !!!Faktycznie dostajesz więcej niż oczekujesz !!!
Szacun dla firmy Biznes Mentor robią świetna robotę !!!
Godni polecenia w 100%!!!
Zaufałem Biznes Mentor i WIEM ze Joz osiągnąłem SUKCES !!!

Naciśnij tutaj aby zobaczyć oryginalny wpis

Maciek S.

Bardzo jestem zadowolony z wspolpracy Biznes Mentor mila szybka obsluga ,fachowa pomoc ,wspolpraca na wysokim poziomie .Na poczatku sie obawialem ale obawy szybko minely sa uczciwi kompetentni i godni polecenia .Wspolpraca z taka firma to sama przyjemnosc !!

Naciśnij tutaj aby zobaczyć orginalny wpis

Dariusz G.

Doskonale Przygotowany Materiał I Duży Zasób Wiedzy O Sektorze Budowlanym ! Dzieki Firmie Biznes Mentor Zyskaliśmy od 20 + potencjalnych zleceń dziennie i dostęp do klientów którzy chcą wykonać prace budowlane. Co najlepsze to współpraca z Mentorem który wie jak wygrać zlecenie i jest otwarty do pomocy i poprowadzenia naszej firmy do sukcesu ! Dziękuje i oczywiście POLECAM

Naciśnij tutaj aby zobaczyć orginalny wpis

Michal M.

We współpracy z Biznes Mentor najbardziej podobało mi się profesjonalne podejście i doskonalą znajomość tematów budowlanych. Duże wrażenie wywarła na mnie rzadko spotykana życzliwość i zrozumienie. 

Moje życie zmieniło się „nie do poznania” – wprawdzie nadal pracuje na budowie – ale dzięki otrzymanym  wskazówkom i poradom rozwinąłem swoje firmę (markę) i zdobyłem ogromne zaufanie klientów.

Dzięki tej współpracy – zarobiłem mnóstwo pieniędzy.

Dobra komunikacja – zarówno w trakcie jak i po zakończeniu współpracy

Dzięki wiedzy zdobytej podczas naszych rozmów i szkolenia, zrozumiałem na czym powinienem skoncentrować swoje wysiłki odnośnie firmy – wszystko okazało sie trafne.

Wykorzystanie wiedzy zdobytej podczas szkolenia wymagało nieco czasu – zaprocentowało jednak uwierzytelnieniem mojej firmy.

Dzięki bardzo!

Pozdrawiam

Darek

Darek

Jestem zadowolony ze sposobu komunikacji z firmą BiznesMentor, zawsze kiedy dzwoniłem był ktoś kompetentny kto mógł mi udzielić rady. Odpowiedzi na maile przychodziły zawsze w ciągu 24 godzin. Polecam.

Naciśnij tutaj aby zobaczyć orginalny wpis

Karol K.

Współpraca z BiznesMentor zaowocowała nowymi zleceniami. Jesteśmy zakontraktowani na kolejne 3 miesiące. Bardzo dziękujemy.

Krzysztof

Pan Wojtek jest praktykiem, który potrafi skutecznie znaleźć dla nas nowe zlecenia. Najlepszą rekomendacją jest to, że po 10 dniach rozpoczeliśmy pierwszy remont.

Solidna firma, polecamy!!!

Ariel

Jestem bardzo zadowolony z wspolpracy. Bardzo przejrzyste zasady  oraz rozsądne koszty. W przyszlosci razie na pewno skorzystam ponownie z pana wsparcia w pozyskiwaniu klientow.

Mirosław R.

Pole wymagane

Jak nas oceniasz?
Usługa, którą oceniasz?
Co sądzisz o współpracy z BiznesMentor?
Wpisz imię i nazwisko lub inicjał nazwiska.
Podaj swój adres e-mail.

Opinie Klientów o Usługach BiznesMentor

Każda opinia jest dla nas źródłem dumy i motywacją do ciągłego doskonalenia naszych usług.

Dla naszego zespołu każda opinia jest nie tylko źródłem dumy, ale także motywacją do ciągłego doskonalenia naszych usług. Rozumiemy, jak istotne są rzetelne rekomendacje dla potencjalnych Klientów, dlatego staramy się dostarczać pełen profesjonalizm i zadowolenie z naszych działań.

Wierzymy, że nasze referencje są najlepszym dowodem na jakość współpracy z Biznes Mentor. Dziękujemy wszystkim, którzy podzielili się swoimi doświadczeniami.

Jesteśmy również otwarci na wszelkie pytania i rozmowy. Skontaktuj się z nami telefonicznie pod numerem 079 857 909 83, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o naszych usługach lub zweryfikować nasze kompetencje. Dziękujemy za zaufanie, które nam udzielasz, i zapraszamy do współpracy!

Sprawdź też nasze opinie na Facebooku